Blog

maandag 25 december 2017
Daten als single moeder
Tags: , Belgische datingwebsites, datingsites Belgiƫ, single mama
Als single mama op zoek gaan naar geschikte datingsites.

Ben je een alleenstaande moeder en op zoek naar een leuke single man in België? Dan moet je zeker eens kijken op de Belgische Dating Website Dating-tips.be.

Daar vind je niet alleen dating tips en dating sites voor alleenstaanden maar is er ook volop aandacht voor datingsites single moeders. Want als je een alleenstaande moeder bent met een baby, peuter, kleuter of teener dochter of zoon moet je extra kieskeurig zijn als het om een nieuwe partner gaat.  Je nieuwe vriend krijgt zijdelings tenslotte ook te maken met de opvoeding van je kind(eren) en wat is er mooier dan een vriend vinden die van kinderen houdt en jou wil bijstaan waar die maar kan.  Maar er zijn wel wat valkuilen..

Lees hier waar je op moet letten als je als single mama gaat daten.

Dating site Alleenstaande Mama's.

Voor single mama's is er de datingsite Alleenstaande Mama's.be.
Hier kan je contacten leggen met alleenstaande Papa's.  Dat zijn single papa's die ook één of meer kinderen hebben en vaak op zoek gaan naar een vriendin. De ervaring leert dat als je na een scheiding single bent geworden en kindereren hebt, de slagingskans op een site als alleenstaande mama's groter is dan op een gewone datingsite. En op de Alleenstaande Mama's datingsiet vind je uitsluitend alleenstaande vaders die wonen in België, meestal in Vlaanderen.

Liever een gewone datingsite in België?

Heb je liever een nieuwe man zonder kinderen en wil je weten welke datingsites in België voor jou de beste sites zijn om nieuwe contacten te leggen?
In het overzicht datingsites in België vind je een bijna complete overzicht van betrouwbare datingsites in Vlaanderen en heel België.

Zo blijkt Relatieplanet ook in België een belangijke site te zijn maar datingsites zoals Metjou.be en Meetic.be hebben ook veel vrijgezellen die op zoek zijn naar een nieuwe levenspartner in België. Voor hoger opgeleiden en 50 plussers tenslotte zijn er ook aparte datingsites in België.


Geplaatst door: Webmaster op 05:06
Geen reacties
zondag 12 november 2017
Als alleenstaande ouder op wintersport?
Tags: Cirkel Reizen, goedkoop, vakantie, wintersport, alleenstaande ouders
Op wintersport als 1 ouder gezin.

Als single ouder met kid(s) wil je misschien wel op wintersport.
Het is daarom goed om te weten dat diverse reisorganisaties een wintersport programma hebben voor 1 ouder gezinnen. Met name MarisLife, Cirkel Vakanties en Estivantg hebben een aantrekkelijk wintersportprogramma. Bestemmingen voor deze alleenstaande ouder wintersport reizen zijn onder andere Oostenrijk, Italië en Frankrijk waarbij met name in Tirol en Salzburgerland de meeste bestemmingen zijn.

Kijk hier voor de wintersportbestemmingen.

Een wintersport vakantie Oostenrijk voor single ouders hoeft niet duur te zijn.

Als je denkt dat zo een 1 ouder wintersport vakantie onbetaalbaar is, heb je het mis. Ondanks het feit dat deze wintersportreizen goed verzorgd en zéér compleet zijn, kun je bijvoorbeeld bij Cirkel 1 ouder vakanties een wintersport vakantie Oostenrijk boeken voor minder dan 650,00 euro per persoon. Je verblijft dan in het mooiste ski gebied van Europa, SaalBach Hinterglemm. Je verblijftg in een hotel met wifi met disco. Ideaal voor alleenstaande ouder met puber kinderen!
Je vindt deze wintersport reis bij Cirkel Reizen. 

Op wintersport met kerstmis.

Er zijn nog diverse mogelijkheden om met kerstmis als alleenstaande ouder gezin een wintersport vakantie te boeken. Wie weet zijn er wel last minutes beschikbaar!Geplaatst door: Webmaster op 16:20
Geen reacties
dinsdag 19 september 2017
Eva, alleenstaande moeder wil op vakantie
Tags: alleenstaande ouder vakantie, Cirkel Vakanties, herfstvakantie, meivakantie, Eva
Eva gaat op vakantie.

Eva, een alleenstaande moeder van 33 jaar en 2 kleine kinderen van 3 en 5 jaar wil op vakantie. Maar.. het budget is beperkt en de kinderen nog klein.  Wat zijn de mogelijkheden voor Eva om met haar 2 kinderen Julia en Stefano op vakantie te gaan?? Eva heeft als alleenstaande moeder geen auto, houdt een beetje van luxe maar vindt het ook prima om met haar kinderen te gaan kamperen. Ze zoekt een 1 ouder vakantie voor de herfstvakantie 2017 en mei vakantie 2018.

Vakanties voor alleenstaanden ouders zoals Eva.

Alleenstaande moeders met kinderen zoals Eva zijn er zo veel. Het valt vaak niet mee om als alleenstaande ouder de touwtjes aan elkaar te kunnen knopen en het vakantie budger is meestal beperkt, toch zijn er wel mogelijkheden.  


kampeervakanties
Alleenstaande ouder vakanties van Cirkel Vakanties.

Eén van de reisorganisaties die helemaal thuis is in vakanties voor alleenstaande mama's of papa's en kinderen, is Cirkel Vakanties. Zij weten precies wat een alleenstaande moeder zoals Eva nodig heeft om te kunnen ontspannen. Eén van die zaken wat Cirkel Vakanties goed voor elkaar heeft, is een recreatie team. Eva, Julia en Stefano hebben het echt naar hun zin op vakantie als de kinderen vermaakt worden en Eva aan haar rust toe komt. En omdat het ook fijn is contacten met andere single ouders te hebben, zorgt Cirkel Vakanties er ook voor dat de ouders met elkaar in contact kunnen komen.  Er worden dus niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders leuke activiteien en uitjes georganiseerd.

kampeervakanties
1 ouder vakantie boeken met klein budget

Bij Cirkel Vakanties kan je ook als single papa of mama met een klein budget een leuke vakantie boeken. Ook een éénoudervakantie voor de herfstvakantie of mei vakantie wordt zo betaalbaar. Eva, Julia en Stefano hebben voor de herfstvakantie een kampeervakantie in de bossen geboekt.  De kans is groot dat er in die periode wilde zwijnen en herten te zien zijn!
Geplaatst door: Webmaster op 11:02
Geen reacties
zaterdag 5 augustus 2017
Eenoudervakantie wintersport programma 2017
Tags: 1 ouder wintersport, 2018, Cirkel Reizen, Estivant, MarisLife, een ouder wintersport 2017
Op wintersport als alleenstaande ouder?

Het eenoudervakantie wintersport programma komt er aan!

Ofschoon we pas in augustus 2017 zitten, komt het eenoudervakantie wintersport programma voor kerstmis en oud en nieuw 2017 er al weer aan alsmede de eenouder wintersport mogelijkheden voor in de wintersport periode januari en februari 2018. Super gezelige wintersport vakanties voor een ouder gezinnen!

Houd het wintersport programma single ouders in de gaten.

Wat zijn 1 ouder wintersport vakanties?

Eenouder wintersporreizen zijn georganiseerde wintersport vakanties voor 1 ouder gezinnen met kinderen tot 18 jaar. Veel single ouders vinden het super leuk om met de kerst of oud en niew op wintersport te gaan en de 1 ouder wintersport programma's komen steeds vroeger en worden steeds aantrekkelijker.  Ook voor een eenouder wintersport vakantie in januari of februari 2018.

Binnenkort komen de 1 ouder wintersport reisprogramma's winter 2017 en voorjaar 2018 van Estivant, Cirkel Reizen en MarisLife beschikbaar, de 3 bekendse eenouder vakantie reisorganisaties.
Je kunt als alleenstaande ouder een 1 ouder wintersport vakantie boeken in topwintersport land Oostenrijk, maar ook gaan voor een skivakantie of langlaufvakantie in Italië, Frankrijk of andere wintersport vakantieland.

Bij alle wintersport vakanties voor een ouder gezinnen is er een recreatie team voor de kinderen met veel snow fun. Jij wordt, als single moeder of vader, natuurlijk ook niet vergeten, voor alle single parents zijn er veel mogelijkheden om andere alleenstaande ouders te ontmoeten, wat te drinken, met elkaar ontspannende dingen te doen. Maar bij al deze eenouder wintersport vakanties is het motto, alles mag maar niets hoeft.  Je hoeft dus niet deel te nemen aan groepsactiviteiten maar het mag wel.

Houd deze website eenoudervakantie.be goed in de gaten voor de verschilende wintersport programma's van Estivant, Cirkel Reizen en MarisLife.  Als je je wintersport vakantie vroeg boekt, zit er misschien wel een vroegboekkorting in. In bijna alle gevallen wordt er een kinderkorting verleend!


Geplaatst door: Webmaster op 08:09
Geen reacties
maandag 17 juli 2017
Last minute een ouder vakantie boeken
Tags: , 1 ouder vakanties, alleenstaande ouders, Frankrijk, Italiƫ, last minute vakantie
1 ouder vakantie boeken met vertrekdatum 22 of 29 juli 2017.

Wie als alleenstaande ouder, een last minute 1 ouder vakantie wil boeken, bijvoorbeeld voor de aankomstdatum 22 of 29 juli heeft bij Cirkel Reizen Een Ouder Vakanties nog een groot aantal mogelijkheden.

Voor 22 juli, aankomstdag zaterdag, zijn er bij Cirkel Reizen nog diverse mogelijkheden met gegarandeerd vertrek.  Deze 1 ouder vakanties van Cirkel Vakanties gaan dus gegarandeerd door. 
Hieronder enkele voorbeelden van 1 ouder vakanties met die aanvangen op zaterdag 22 juli.

-Kampeervakantie voor single ouders in de Belgische Ardennen, dit is een actieve éénouder vakantie. Er zijn veel outdoot activiteiten en op de camping waar ouders en kinderen verblijven, is een zwembad. Aanrader voor alleenstaande ouders met kinderen tot 18 jaar.

-Eén ouder vakantie in Frankrijk, de kinderen hebben hier de vakantie van hun leven want je verblijft op een camping met subtropisch zwemparadijs, een golfslagbad en fijn restaurant. Voor een super gezellige alleenstaande ouder vakantie in Frankrijk

1 ouder vakanties in Italië
Cirkel Reizen heeft diverse mogelijkheden om als alleenstaande vader of moeder een 1 ouder kampeer vakantie op een aantal fantastische en kindvriendelijke campings in Italië te boeken.  Sommige campings liggen aan het strand. Voor een heerlijke strandvakantie in Italië.

Op de website van Cirkel Reizen vind je alle last ninute 1 ouder vakanties van dit moment.


Geplaatst door: Webmaster op 09:55
Geen reacties
maandag 29 mei 2017
Nieuws over eenoudervakanties van Estivant
Tags: alleenstaande ouder vakantie, eenoudervakantie Estivant
Eén van de reisorganisaties waar je een leuke eenoudervakantie kunt boeken, is Estivant.
Zoals 1 ouder vakanties met veel waterpret ( Gardameer, Kreta ), strand vakanties ( Nederland, Frankrijk, Italië, Griekenkand ) en veel meer vakantiebestemmingen voor 1 ouder reizen.

Estivant Reizen heeft al 6 keer de prijs gewonnen voor de leukste en meest verrassende vakanties voor single ouders. De meeste 1 ouder vakanties van Estivant zijn 8 daagse reizen, nieuw is dat als je in juli of augustus op vakantie wilt en als vertrekdatum 11 juli of 19 augustus hebt, je ook een 12 daagse eenoudervakantie kunt boeken. Dan hebben jij en de kinderen net wat meer tijd om te relaxen. Er zijn echter ook 15 daagse 1 ouder vakanties te boek bij Estivant.

In totaal heeft Estivant een aanbod van 35 eenoudervakanties, ook met een unieke luxe 1 ouder reis naar Turkije waar je in een 1 ouder hotel kunt verblijven.

Op zoek naar een goedkope een ouder vakantie?? Je boekt al een alleenstaande ouder vakantie bij Estivant vanaf 299,00 euro per persoon. Bijvoorbeeld in Toscane.  dan houd je nog geld over om tijdens je vakantie leuke dingen te doen of een ijsje voor de kids te kopen.
Geplaatst door: Webmaster op 10:19
Geen reacties
vrijdag 5 mei 2017
Een ouder vakantie.be Blog
Tags: blog, informatie en nieuws, een ouder vakantie.be
Op deze blog van een ouder vakantie.be vind je nieuws over een ouder vakanties, aanbiedingen en last minutes. Daarnaast vind je hier informatie over single reizen en reizen voor alleenstaanden.  Met nieuws 1 ouder vakanties Maris Life, Estivant en Cirkel Reizen. Daarnaast informatie over 1 ouder wintersport vakantie, o..a. naar Oostenrijk en Frankrijk en verr reizen.

Met aandacht voor een ouder vakanties in België, Frankrijk, Nederland, Spanje en Kroatië. 1 ouder kampeer vakanties, strandvakanties en luxe vakanties.

Blog over alles wat alleenstaande ouders en hun kinderen op vakantie mee kunnen maken.
Geplaatst door: Webmaster op 08:31
Geen reacties