Estivant, specialist in eenoudervakanties.

Estivant, grootste aanbod eenoudervakanties. Estivant heeft in België en Nederland een grote reputatie opgebouwd voor wat betreft eenoudervakanties en single reizen binnen Europa. Je kunt bij Estivant, ongeacht je budget, een onvergetelijke eenoudervakantie boeken. Met meer dan 15 jaar ervaring weet Estivant dan ook precies wat een alleenstaande ouder of single van een leuke vakantie verwacht. Zie voor de eenoudervakanties van Estivant hun website: www.estivant.nl

estivant eenoudervakanties

Het aanbod eenoudervakanties is bij Estivant ruim en zeer gevarieerd. Of je als alleenstaande ouder nu een goedkope strandvakantie, kampeervakantie of juist luxe 1 ouder vakantie zoekt, het kan allemaal bij Estivant. Ook voor een goedkope 1 ouder vakantie in België of Nederland. Je hebt bij Estivant keuze uit vele bestemmingen binnen Europa waarbij Frankrijk, Italië en Griekenland de meest geboekte eenoudervakanties zijn maar ook 1 ouder vakanties met als bestemming Duitsland, Kroatië, Slovenië, Nederland en België worden veel geboekt. Alle vakanties van Estivant zijn van hoge kwaliteit en volledig verzorgd.


Of je nu een last minute Estivant eenoudervakantie in Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland of België zoekt of een 1 ouder wintersport vakantie of strandvakantie zoekt, bij Estivant kan je rekenen op een 100 % goed verzorgde vakantie met je kind(eren). De eenoudervakanties zijn door meer dan 10.000 alleenstaande ouders en singles gewaardeerd op een cijfer van 8.6! Lees hier alles over last minute vakanties

estivant eenoudervakanties

Benjamin eenoudervakanties Estivant,voor kinderen van 1 tot 4 jaar

Ben je een single papa of mama en heb je een of meer kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar? Boek dan een Benjaminvakantie bij Estivant. Benjaminvakanties zijn goedkope 1 ouder vakanties omdat ze buiten het dure hoogseizoen om geboekt worden. Het enthousiaste recreatieteam van Estivant verzorgt tijdens de benjaminweken activiteiten, welke helemaal gericht zijn op deze leeftijdsgroep, ‘bengels’ tot 4 jaar.


Je kunt eenouder Benjamin vakantie bij Estivant boeken met verblijf in onder andere Nederland, Frankrijk en Griekenland. Je boekt al voor minder dan 50 euro per persoon per dag een 1 ouder benjaminvakantie met verblijf in een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin in Nederland of een 8 of 15 daagse 1 ouder vakantie vanaf 350 euro per persoon in Frankijk of Griekenland. Met gegarandeerd vakantieplezier voor jou en je kids! Zie voor alle goedkope en luxe eenoudervakanties van Estivant.

samen met dochter in de natuur

Kinderen tot 18 jaar welkom bij eenoudervakanties Estivant

Tot welke leeftijd kunnen kinderen aan de eenoudervakanties Estivant deelnemen?

Je kunt deelnemen aan een eenoudervakantie van Estivant als je een single ouder bent en je kind(eren) niet ouder zijn dan 17 jaar. De eenoudervakanties van Estivant worden compleet verzorgd aangeboden en zijn ouder- en kindvriendelijk. Er zijn speciale activiteiten voor kinderen tot 4 jaar en voor kids tot 18 jaar. Onze ervaring is dat kinderen tijdens de eenoudervakanties van Estivant makkelijke nieuwe vrienden en vriendinnen maken.

eenoudervakantie met puberdochter

Het recreatieteam van Estivant weet als geen ander hoe het is om kinderen tijdens hun vakantie leuke en ontspannenden activiteiten aan te bieden. Met vele jaren ervaring in plezier tijdens de vakantie voor ouder en kind!  Kijk nu op welke 1 ouder vakanties van Estivant je je nog kunt inschijven, of er last minute reizen zijn en beleef veel voorpret en vakantie plezier! Voor een fijne en betaalbare Estivant een ouder vakantie voor de zomer, herfst, voorjaar, kerst of winter. Estivant, zeker ook voor een een ouder wintersport vakantie of een leuke 1 ouder vakantie in de herfstvakantie!


Leuke eenouder wintersportvakantie?

Wintersport eenoudervakantie in Oostenrijk of Italië? Estivant biedt betaalbare en goed verzorgde wintersportvakanties aan in Oostenrijk en Italie. Ook hier geldt dat de leeftijdsgrens voor kinderen 18 jaar is.

Net als de eenouder zomervakanties heeft Estivant ook wat betreft de eenouder wintersportvakanties het grootste aanbod. Wintersport vakanties van Estivant.


estivant eenoudervakanties