Alleenstaande ouders wintersport vakanties

Wintersport vakantie als alleenstaande ouder boeken?
Boek hier je een ouder wintersport vakantie

Estivant eenouder wintersport banner

Een chalet wintersport Oostenrijk boekenHier vind je eenouder wintersport vakanties in Oostenrijk en Italië.
Als je als alleenstaande vader of moeder met kids op zoek bent naar een leuke wintersportvakantie in Italië of Oostenrijk waar ook andere alleenstaande ouders met kinderen aan deelnemen, heb je verschillende mogelijkheden om zo een wintersport vakantie voor single parents te boeken.


Er zijn meerdere reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in een ouder wintersportvakanties. De belangrijkste zijn de één ouder reisorganisaties: Estivant Vakanties en Cirkel Vakanties. Beide single reisorganisaties zijn tevens gespecialiseerd in eenoudervakanties, ook voor de wintersport. Indien je als single parent met kids een wintersport vakantie wilt boeken in Italië of Oostenrijk, boek je deze bij Estivant Vakanties of Cirkel Vakanties. Je kunt een alleenstaande ouder wintersport vakantie boeken bij deze reisorganisaties met kinderen tot 18 jaar.

Zie voor de mogelijkheden wintersportvakanties singles, verder op deze pagina.
 

wintersport met vriendinnen

Cirkel Vakanties, een ouder wintersport vakanties in Italië of Oostenrijk

Wintersport vakanties een ouder gezinnen in Oostenrijk of Italië. Bij Cirkel Vakanties kan je eenouder wintersportvakanties in Oostenrijk en Italië boeken. Deze wintersportvakanties zijn speciaal samengesteld voor single ouders met kinderen. In Italië kan je een wintersport vakantie vieren in de Dolomieten, in Oostenrijk in Tirol en Salzburgerland. Het Snow en Fun team van Cirkel Vakanties zorgen voor de kinderen die op skiles gaan en verzorgen leuke activiteiten voor de kinderen.


De een ouder vakantie wintersport vakanties van Cirkel Vakanties zijn er voor beginnende en gevorderde wintersporters. Cirkel Vakanties heeft veel ervaring met eenoudervakanties en met wintersport vakanties. Kijk nu naar de mogelijkheden om je in te schrijven op één wintersportvakanties in Italië of Oostenrijk. En kijk gelijk even of er mogelijkheden zijn om een last minute eenouder wintersport vakantie te boeken. Je kunt al een goedkope wintersport eenouder vakanties bij Cirkel Vakanties boeken vanaf 359 euro. Je kunt ook hier een goedkope wintersport vakantie vinden.

crusj single wintersport banner

Dynamic Holland

1 ouder wintersport vakantie bij Dynamic Holland. Dynamic Holland is een reisorganisatie gespecialiseerd in singlereizen en 1 ouder vakanties. Ze hebben een uniek aanbod wintersport vakanties voor alleenreizenden, singles en alleenstaande ouder gezinnen. Ook als je een last minute wintersport vakantie met verblijf in een hotel aan de piste wilt boeken, kan je bij Dynamic Holland terecht.

chalet wintersporthuizen banner

Kinderkorting

Interessant is dat de meeste wintersport vakanties met kinderen, waaronder de wintersport vakanties voor één ouder gezinnen, er een kinderkorting door Dynamic Holland gegeven wordt. Zo kan je als alleenstaande ouder een goedkope wintersport vakantie met je kind(eren) boeken!

wintersport

 

Estivant, 1 ouder wintersport vakanties

De grootste reisorganisatie voor wintersport vakanties voor alleenstaande ouders is Estivant. Wintersport single reizen specialist en een ouder vakanties specialist biedt geweldige wintersportvakanties in Oostenrijk en Italië aan. Ook voor een korte en goedkope wintersport een ouder vakantie. Als alleenstaande ouder is het leven tenslotte al duur genoeg. Estivant is ook gespecialiseerd in single wintersport reizen. Met top bestemmingen binnen Oostenrijk een absolute aanrader.


Eenoudervakanties voor alleenstaande ouders met kinderen. Net als bij Cirkel Reizen kan je bij Estivant, als alleenstaande ouder,  een wintersportvakantie boeken van bijvoorbeeld 8 dagen in Oostenrijk, Italië en Zwitserland. Je verblijft, las je je eenouder wintersport vakantie via Estivant boekt,  in goede hotels en de skigebieden ( met sneeuwzekerheid )  in onder meer Zell am Ziller, Gerlos en Königsleiten ( Oostenrijk ) en de dolomieten ( Italië ). Je vindt hier honderden kilometers aan goede pistes. Het recreatieteam zorgt ervoor dat de kinderen, naast de wintersport activiteiten, op een leuke manier bezig gehouden worden. Kortom, voor een eenouder wintersportvakantie, kijk je nu naar het aanbod van Estivant vakanties.

Estivant eenouder wintersport banner

Als alleenstaande ouder zonder kinderen op wintersport

Even zonder de kids op wintersport vakantie?Gaa n de kinderen op vakantie met je ex partner en heb je zin om met andere alleenstaanden op wintersport te gaan??  Goed idee en plan.


Bij Single Snow organiseren ze fantastische wintersport reizen voor singles.  Aan die reizen doen ook alleenstaande ouders mee.  Een ideale mogelijkheid om gezellig een ski vakantie te vieren met andere single ouders en veel plezier te maken. Je kunt kiezen uit diverse wintersport bestemmingen binnen en buiten Europa.

crusj single wintersport banner

Single wintersport vakanties van Kras Reizen

Single wintersport vakantie boeken?
Ook  Kras Reizen is een specialist in wintersport reizen voor singles. Kras Reizen organiseert geen specifieke wintersport reizen voor alleenstaande ouder gezinnen  maar in de regel bestaat het reisgezelschap van een single wintersport reis van Kras Reizen ook gedeeltelijk uit alleenstaande ouders. Ook bij Kras Reizen worden de wintersport reizen in Oostenrijk en Italië gehouden. De deelnemers slapen of in een eigen éénpersoons kamer of hebben een twee persoons kamer voor alleengebruik. Kras Reizen heeft ook een groot aanbod singlereizen voor de zomer, herfst, voorjaarsvakantie en kerstvakantie. En bij Kras vind je altijd een aantrekkelijk aanbod last minutes, ook voor single wintersport vakanties.


Estivant eenouder wintersport banner