Als alleenstaande ouder op wintersport?

Op wintersport als 1 ouder gezin.

Als single ouder met kid(s) wil je misschien wel op wintersport. Het is daarom goed om te weten dat diverse reisorganisaties een wintersport programma hebben voor 1 ouder gezinnen. Met name MarisLife, Cirkel Vakanties en Estivant hebben een aantrekkelijk wintersportprogramma. Bestemmingen voor deze alleenstaande ouder wintersport reizen zijn onder andere Oostenrijk, Italie en Frankrijk waarbij met name in Tirol en Salzburgerland de meeste bestemmingen zijn. Kijk hier voor de wintersportbestemmingen.

Een wintersport vakantie Oostenrijk voor single ouders hoeft niet duur te zijn.

Als je denkt dat zo een 1 ouder wintersport vakantie onbetaalbaar is, heb je het mis. Ondanks het feit dat deze wintersportreizen goed verzorgd en zeer compleet zijn, kun je bijvoorbeeld bij Cirkel 1 ouder vakanties een wintersport vakantie Oostenrijk boeken voor minder dan 650,00 euro per persoon. Je verblijft dan in het mooiste ski gebied van Europa, Saalbach-Hinterglemm. Je verblijft in een hotel met wifi met disco. Ideaal voor alleenstaande ouder met puber kinderen!

Op wintersport met kerstmis.

Er zijn nog diverse mogelijkheden om met kerstmis als alleenstaande ouder gezin een wintersport vakantie te boeken. Wie weet zijn er wel last minutes beschikbaar!