Eenoudervakantie, overzicht.

Eenoudergezinnen kunnen hier de leukste eenoudervakanties boeken. Voor wie als een ouder gezin een eenoudervakantie zoekt Eenoudervakanties zijn vakanties voor een ouder gezinnen. Je kunt hier een goedkope eenoudervakantie boeken, bijvoorbeeld een kampeervakantie met alleenstaande ouders en kinderen maar ook een luxe groepsvakantie boeken, zelfs met verblijf in een 3 of 4 sterren hotel.

estivant eenoudervakanties

Waarom er zoveel mensen een eenoudervakantie boeken.

In België en Nederland zijn rond de 800.000 kinderen van gescheiden ouders en een 200.000 a 250.000 ( schatting ) alleenstaande ouders, meestal alleenstaand na een scheiding. Voor al deze een ouder gezinnen en kinderen worden er leuke reizen georganiseerd.  Met animatie want als de kinderen worden bezig gehouden, hebben de ouders het ook leuk.  Soms ontstaat er tijdens zo een eenoudervakantie zelfs een nieuwe liefde want als je bent als single ouders als gelijkgestemden onder elkaar.

Een eenoudervakantie is super aantrekkelijk! Zoek en boek nu je eenoudervakantie.


Een goedkope eenoudervakantie is een kampeer vakantie

Waarom een goedkope 1 ouder kampeervakantie voor jonge kinderen het leukste is. Als je aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 14 jaar vraagt wat ze het liefst doen op vakantie dan is het zwemmen, spelen in de speeltuin, een speurtocht beleven in het bos, lekker een patatje of pannenkoek eten en spelen met andere kinderen. Kinderen zijn best snel tevreden, als ze maar kunnen spelen en ravotten. Het is precies daarom dat veel single ouders met jonge kinderen voor een goedkope eenouder kampeer vakantie kiezen. 

moeder met dochter in het bos

De kinderen kunnen de hele dag binnen of buiten spelen, het animatieteam vermaakt de kids op de momenten dat er even niets te doen hebben en de single ouders kunnen gezelligheid bij elkaar zoeken of gewoon even lekker niets doen.  Daarom is een eenouder kampeervakantie bij veel ouders favoriet. Boek bijvoorbeeld je eenouder kampeervakantie bij Cirkel Reizen en ga kamperen en genieten in Frankrijk, De Ardennen, aan de Nederlandse, Italiaanse of Spaanse kust. Een oudervakantie met kamperen is goedkoop en ideaal voor de kids!

landal eenouder banner

Eenoudervakantie aan zee

Lekker genieten van een eenoudervakantie aan zee of kust? Eenouder vakanties aan zee behoren bij veel ouders en hun kinderen tot de favoriete bestemmingen. Via deze website kan je een eenoudervakantie aan zee in Nederland, Italië, Spanje en Frankrijk boeken.  Ook voor een goedkope kampeervakantie aan zee. In Nederland is een vakantie aan zee een super ervaring. Met name de eenoudervakanties aan de kust van Zeeland zijn geweldig.  je kunt natuurlijk ook zelf een vakantiehuis in Zeeland huren.  Bijvoorbeeld op een Roompot Vakantiepark met subtropisch zwembad en aan zee in Zeeland..

Eenoudervakanties aan zee zijn gewilde vakantie bestemmingen.  Boek daarom je eenoudervakantie aan zee 2018 al voor mei 2018.  Je kunt natuurlijk ook voor de mei vakantie 2018 kiezen voor een vakantiebestemming aan zee of aan een meer.  Ook voor een eenouder vakantie aan zee of meer in Kroatië.

estivant eenoudervakanties

eenoudervakantie plezier op het strand

Eenoudervakantie in de Ardennen

Eenoudervakantie Ardennen? Op zoek naar een avontuurlijke eenoudervakantie in de Ardennen? Je kunt via Cirkel Reizen een zeer avontuurlijke eenoudervakantie in de Belgische Ardennen boeken.  Het betreft een 1 ouder kampeervakantie. Deze 1 ouder vakantie in de Ardennen is met name geschikt voor eenoudergezinnen met niet al te jonge kinderen. Er zijn namelijk veel outdooractiviteiten aan deze campingreis verbonden en de camping beschikt over een disco en zwembad met een glijbaan van maar liefst 30 meter.

Een perfecte eenouder kampeer vakantie in de Ardennen, bijzonder geschikt voor single ouders met tienerkinderen tot 18 jaar. Maar ook als je kind 11, 12, 13 of 14 is, is deze avontuurlijke 1 ouder groepsvakantie in de Belgische Ardennen zéér geschikt.

Eenoudervakantie in Frankrijk

Frankijk is ook voor alleenstaande ouders een belangrijke vakantie bestemming. Je kunt bij Cirkel Reizen 3 types eenoudervakanties in Frankrijk boeken. Hierbij kampeer je met je kind of kinderen op de mooiste en kindvriendelijkste campings, bijvoorbeeld op een gezinscamping direct aan ze in de plaats Soulac Plage. Daar vind je naast strand, zon en zee ook surfmogelijkheden wat deze eenoudervakantie aan zee in Frankrijk geschikt maakt voor een vakantie met oudere kinderen.

De camping beschikt over een buitenzwembad met meerdere glijbanen. Daarnaast is er op deze gezinscamping in Soulac Plage ook een verwarmd binnen zwembad zodat je ook bij minder weer altijd kunt zwemmen en plezier maken. Overigens verblijf je tijdens deze luxe een ouder kampeervakantie op een camping met maar liefst 4 sterren. Zoek je een goedkopere 1 ouder vakantie in Frankrijk dan kun je een andere kampeer vakantie boeken. In alle gevallen is er een royaal aanbod activiteiten voor de kids.

landal eenouder banner

Eenoudervakantie in Spanje

Een strandvakantie Spanje is voor vele single ouders in België favoriet. Als je verzekerd wilt zijn van goed en zonnig weer en van een strandvakantie houdt, is Spanje voor veel Belgen en Nederlanders een favoriete vakantie bestemming.  Op slechts 2a 3 uur vliegen van Brussel vind je de belangrijkste eenouder vakantie bestemmingen in Spanje.

Boek nu een eenouder strandvakantie Spanje aan één van de mooie costa’s en verblijf op een kindvriendelijke en gezinsvriendelijke camping met grote zwembaden, restaurants en veel meer. Of huur een last minute vakantiehuis in Spanje en organiseer je eenoudervakantie Spanje zelf. Spanje is de ideale locatie voor een eenoudervakantie 2018 of 2019 aan het strand. Hier vind je de eenoudervakanties in Spanje.


Eenoudervakantie in Italië

De leukste eenoudervakanties van Italië. Wie de voorkeur geeft aan Italië als vakantieland en een alleenstaande ouder is, kan bij Cirkel Reizen kiezen uit diverse eenouder reizen in Italië. Je kunt kiezen een een alleenstaande ouder vakantie op Elba, een eenouder vakantie in Toscane, een unieke vakantie aan het Gardameer of een heerlijke eenouder skivakantie boeken in Italië.  Je ziet het, er is voor ieder wat wils.


Meer eenoudervakanties in Europa

Er zijn meer leuke vakantiebestemmingen voor alleenstaande ouders in Europa. Wil je een andere eenouder vakantiebestemming dan België, Nederland, Frankrijk, Spanje of Italië dan kun je ook een 1 ouder vakantie boeken in Kroatië, Zweden of Luxemburg. Daarnaast zijn er dus een ouder wintersport vakanties in Oostenrijk.

wintersport eenouder

Last minute eenoudervakantie boeken?

Een last minute eenoudervakantie is meestal goedkoper. Als je weinig budget hebt en toch met je kind(eren) op vakantie wilt, kun je kijken of er last minute 1 ouder vakanties beschikbaar zijn. Je boekt een dergelijke last minute vakantie dan een paar dagen of paar weken voor vertrek en in de regel biedt de reisorganisaties in kwestie, bijvoorbeeld Estivant, MarisLife of Cirkel Reizen de reis dan 10 tot 30 % goedkoper aan.  Dat betekent dus meer vakantie voor minder geld want ook als je je vakantie als éénoudergezin als last minute boekt, heb je recht op alles extra’s zoals vermaak voor je kids door het recreatie team.


Eenoudervakantie boeken met extra kinderkorting

Als je met meer kinderen op 1 ouder vakantie gaat.

Als je 2, 3 of meer kinderen hebt en je wilt dan een verzorgde vakantie als alleenstaande ouder boeken, kan het flink in de papieren gaan lopen.

Daarom krijg je, als je met meer kinderen aan een eenoudervakantie wilt deelnemen, meestal een extra kinderkorting.  De betreffende reisorganisatie kan je hierover verder informeren. Dit geldt ook voor een last minute wintersport vakantie!!

estivant eenoudervakanties