Maris Life, fantastische eenoudervakanties

Maris Life staat ook in België bekend vanwege haar goed verzorgde en unieke eenoudervakanties

Maris Life biedt als specialist in compleet verzorgde 1 oudervakanties, alleenstaande ouders een zorgeloze vakantie aan. Ook voor 1 ouder vakanties met tieners ( tot 18 jaar ).

estivant eenoudervakanties

De bestemmingen van Maris Life zijn onder meer: Griekenland, De Algarve, Italië, Bulgarije, Ibiza, Kos, de Costa Blanca in Spanje, Kreta,  Costa del Sol (Spanje), Zweden en Frankrijk. Het gaat hier met name om 8 daagse eenoudervakanties. Ook voor een 1 ouder vakantie naar Curacao.
Met een groot aanbod ukkie reizen ( 1 ouder vakanties met kinderen tot 4 jaar ) en eenouder reizen in Nederland.  Ook voor bijvoorbeeld een strandvakantie of kampeervakantie in Zeeland of de Veluwe ( Nederland). Een eenoudervakantie kan ook goedkoop zijn. Je boekt bij Maris Life al een goedkope eenoudervakantie ( kampeervakantie ) onder de 200 euro.


de vakantie discounter banner

Ukkie vakanties voor ouders met kinderen tot 4 jaar bij Maris Life

Ben je een single parent met kinderen in de leeftijd tot 4 jaar?
Maris Life biedt eenoudervakanties aan voor single ouders met kinderen ( ukkies ) tot 4 jaar. Deze noemt men de Maris Life Ukkies 1 ouder vakanties. Ideaal voor een goedkope eenouder vakantie met je kinderen. Je kunt deze Ukkie 1 ouder vakantie buiten de schoolvakanties boeken en zo op je vakantie budget besparen. De prijzen van de ukkie vakanties van Maris Life zijn dan ook extra goedkoop.

moeder met dochter op strandvakantie

Daarnaast is er een animatiepogramma welke helemaal is afgestemd op deze ukkies tot 4 jaar. Zo hebben de kinderen veel plezier en komen de ouders helemaal tot rust want een 1 ouder vakantie biedt je ook de mogelijkheid om tijd voor jezelf te hebben. Jaarlijks nemen honderden alleenstaande ouders uit België deel aan deze compleet georganiseerde een ouder vakanties. Veel gezelligheid, gezamenlijke activiteiten, veel plezier voor ouders en de kinderen. Naast een zorgeloze 1 ouder vakantie biedt Maris Life ook veel vakantie en plezier!

de vakantie discounter banner

Bij Maris Life, kennis maken met je mede reisgenoten

Vind je het leuk om kennis te maken met je reisgenoten voor de eenoudervakantie begint? Marislife organiseert kennismakingsevents waarbij je kennis kunt maken met je reisgenoten en kinderen. Leuk voor jou en je kinderen want zo kunnen jij en je kinderen al contacten opdoen voor de vakantie echt begonnen is. En je kinderen weten dan al voor de vakantie met wie ze tijdens de vakantie kunnen spelen. Het is één van die extra’s van de eenoudervakanties van Maris Life. Bij Marif Life krijg je niet alleen veel vakantie voor je vakantiegeld, de 1 ouder vakanties zijn tot in de puntjes voorbereid en verzorgd.


estivant eenoudervakanties