Citytrip New York als eenoudervakantie

Een citytrip New York, als je oudere kinderen hebt.

Wie als eenouder eens iets anders wil en genoeg heeft van vakantieparken, vakantiehuisjes, weekend uitjes op een pretpark of andere standaard activiteit, kan eens overwegen een citytrip New York te boeken.

Een stedentrip New York is spectaculair en ook zeer geschikt voor eenoudergezinnen. Wel is het verstandig als de kinderen al wat ouder zijn en zelf ook genieten van de spannendste stad van de Verenigde Staten. Op deze pagina leggen we uit wat de mogelijkheden zijn.

Waar vind je een goedkope citytrip New York?

Je vindt de goedkoopste citytrips New York onder andere bij D Reizen, Tui en TravelBird. Met name de 3, 4 en 5 daagse stedentrips New York zijn redelijk betaalbaar. Kijk welke aanbiedingen er zijn.

Zelf je vliegtickets en hotels in New York boeken?

Als je als single vader of moeder New York wilt bezoeken, bijvoorbeeld 4 dagen, moet je naast een geldig paspoort voor jou en je kinderen ook voor vliegtickets en hotels New York zorgen. Je kunt dit zelf regelen maar ook een citytrip New York met vliegticket en hotel boeken. Kijk bijvoorbeeld bij Trivago naar de goedkoopste hotels en bij Stedentrips.nl naar de goedkoopste, complete stedentrips.

Een citytrip New York wordt een belevenis die jij en je kinderen nooit meer zullen vergeten.