Eva, alleenstaande moeder wil op vakantie

Eva gaat op vakantie.

Eva, een alleenstaande moeder van 33 jaar en 2 kleine kinderen van 3 en 5 jaar wil op vakantie. Maar.. het budget is beperkt en de kinderen nog klein. Wat zijn de mogelijkheden voor Eva om met haar 2 kinderen Julia en Stefano op vakantie te gaan?? Eva heeft als alleenstaande moeder geen auto, houdt een beetje van luxe maar vindt het ook prima om met haar kinderen te gaan kamperen. Ze zoekt een 1 ouder vakantie voor de herfstvakantie 2017 en mei vakantie 2018.

Vakanties voor alleenstaanden ouders zoals Eva.

Alleenstaande moeders met kinderen zoals Eva zijn er zo veel. Het valt vaak niet mee om als alleenstaande ouder de touwtjes aan elkaar te kunnen knopen en het vakantie budget is meestal beperkt, toch zijn er wel mogelijkheden.

Alleenstaande ouder vakanties van Cirkel Vakanties.

Een van de reisorganisaties die helemaal thuis is in vakanties voor alleenstaande mama’s of papa’s en kinderen, is Cirkel Vakanties. Zij weten precies wat een alleenstaande moeder zoals Eva nodig heeft om te kunnen ontspannen. Een van die zaken wat Cirkel Vakanties goed voor elkaar heeft, is een recreatie team. Eva, Julia en Stefano hebben het echt naar hun zin op vakantie als de kinderen vermaakt worden en Eva aan haar rust toe komt. En omdat het ook fijn is contacten met andere single ouders te hebben, zorgt Cirkel Vakanties er ook voor dat de ouders met elkaar in contact kunnen komen. Er worden dus niet alleen voor de kinderen maar ook voor de ouders leuke activiteiten en uitjes georganiseerd.

1 ouder vakantie boeken met klein budget

Bij Cirkel Vakanties kan je ook als single papa of mama met een klein budget een leuke vakantie boeken. Ook een eenoudervakantie voor de herfstvakantie of mei vakantie wordt zo betaalbaar. Eva, Julia en Stefano hebben voor de herfstvakantie een kampeervakantie in de bossen geboekt. De kans is groot dat er in die periode wilde zwijnen en herten te zien zijn!