Nieuws over eenoudervakanties van Estivant

Een van de reisorganisaties waar je een leuke eenoudervakantie kunt boeken, is Estivant. Zoals 1 ouder vakanties met veel waterpret ( Gardameer, Kreta ), strand vakanties ( Nederland, Frankrijk, Italiƫ, Griekenland ) en veel meer vakantiebestemmingen voor 1 ouder reizen.

Estivant Reizen heeft al 6 keer de prijs gewonnen voor de leukste en meest verrassende vakanties voor single ouders. De meeste 1 ouder vakanties van Estivant zijn 8 daagse reizen, nieuw is dat als je in juli of augustus op vakantie wilt en als vertrekdatum 11 juli of 19 augustus hebt, je ook een 12 daagse eenoudervakantie kunt boeken. Dan hebben jij en de kinderen net wat meer tijd om te relaxen. Er zijn echter ook 15 daagse 1 ouder vakanties te boek bij Estivant.

In totaal heeft Estivant een aanbod van 35 eenoudervakanties, ook met een unieke luxe 1 ouder reis naar Turkije waar je in een 1 ouder hotel kunt verblijven. Op zoek naar een goedkope een ouder vakantie?? Je boekt al een alleenstaande ouder vakantie bij Estivant vanaf 299,00 euro per persoon. Bijvoorbeeld in Toscane.  dan houd je nog geld over om tijdens je vakantie leuke dingen te doen of een ijsje voor de kids te kopen.