Estivant

Èstivant, specialist in eenoudervakanties.


Estivant:
Estivant.nl

Estivant heeft in België en Nederland een grote reputatie opgebouwd voor wat betreft eenoudervakanties en single reizen binnen Europa. Met meer dan 15 jaar ervaring weet Estivant dan ook precies wat een alleenstaande ouder of single van een leuke vakantie verwacht.

Het aanbod eenoudervakanties is bij Estivant ruim en zéér gevarieerd. Of je als alleenstaande ouder nu een goedkope strandvakantie, kampeervakantie of juist luxe 1 ouder vakantie zoekt, het kan allemaak bij Estivant. Ook voor een goedkope 1 ouder vakantie in België of Nederland. Je hebt bij Estivant keuze uit vele bestemmingen binnen Europa waarbij Frankrijk, Italië en Griekenland de meest geboeke eenoudervakanties zijn maar ook 1 ouder vakanties met als bestemming Duitsland, Kroatië, Slovenië, Nederland en België worden veel geboekt. Alle vakanties van Estiavant zijn van hoge kwaliteit en volledig verzorgd.
Of je nu een last minute eenoudervakantie in Spanje, Frankrijk, Italië, Nederland of België zoekt of een 1 ouder wintersport vakantie of strandvakantie zoekt, bij Estivant kan je rekenen op een 100 % goed verzorgde vakantie met je kind(eren). De eenoudervakanties zijn door meer dan 10.000 alleenstaande ouders en singles gewaardeerd op een cijfer van 8.6!

Benjamin eenoudervakanties Estivant,voor kinderen van 1 tot 4 jaar

Ben je een single papa of mama en heb je één of meer kinderen in de leeftijd van 1 tot 4 jaar?  Boek dan een Benjaminvakantie bij Estivant. Benjaminvakanties zijn goedkope 1 ouder vakanties ondat ze buiten het dure hoogseizoen om geboekt worden. Het enthousiaste recreatieteam van Estiavant verzorgt tijdens de benjaminweken activiteiten, welke helemaal gericht zijn op deze leeftijdsgroep, "bengels" tot 4 jaar. 
Je kunt eenouder Benjamin vakantie bij Estivant boeken met verbijf in onder andere Nederland, Frankrijk en Griekenland. Je boekt al voor minder dan 50 euro per persoon per dag een 1 ouder benjaminvakantie met verblijf in een kindvriendelijk vakantiepark met zwembad en indoor speeltuin in Nederland of een 8 of 15 daagse 1 ouder vakantie vanaf 350 euro per persoon in Frankijk of Griekenland.
Met gegarandeerd vakantieplezier voor jou en je kids!

Zie voor alle goedkope en luxe eenoudervakanties van Estivant:  Estivant.nl

Kinderen tot 18 jaar welkom bij eenoudervakanties Estivant

Je kunt deelnemen aan een eenoudervakantie van Estivant als je een single ouder bent en je kind(eren) niet ouder zijn dan 17 jaar. De eenoudervakanties van Estivant worden compleet verzorgd aangeboden en zijn ouder- en kindvriendelijk. Er zijn speciale activiteiten voor kinderen tot 4 jaar en voor kids tot 18 jaar. Het recreatieteam van Estivant weet als geen ander hoe het is om kinderen tijdens hun vakantie leuke en ontspannenden activiteiten aan te bieden. Met vele jaren ervaring in plezier tijdens de vakantie voor ouder en kind!  Kijk nu op welke 1 ouder vakanties van Estivant je je nog kunt inschijven, of er last minute reizen zijn en beleef veel voorpret en vakantie plezier! Voor een fijne en betaalbare Estivant een ouder vakantie voor de zomer, herfst, voorjaar, kerst of winter.  Ook voor een een ouder wintersport vakantie!

Leuke wintersportvakantie?

Wintersport eenoudervakantie in Oostenrijk of Italië?
Estivant biedt betaalbare en goed verzorgde wintersportvakanties aan in Oostenrijk en Italië. 
Ook hier geldt dat de leeftijdsgrens voor kinderen 18 jaar is.

Wintersport vakanties van Estivant:
Estivant.nl